Stark broeken

De S-JANNA van onze Stark broeken

“Die Janna Hose ist eine der modischsten und gleichzeitig bequemsten Erfindungen am Modehimmel”. En daarmee beschrijven ze de S-Janna Stark broeken perfect. Eenmaal aangehad wil je eigenlijk niet meer anders. Ze dragen als een pyjama broek en zien er heel netjes gekleed uit. Door de mooie kwaliteit van de dikke jersey stof worden oneffenheden goed gecamoufleerd. De stof behoudt goed vorm en geeft je alle bewegingsvrijheid. Door de toevoeging van elastan behoudt de Janna mooi vorm en zit als een tweede huid. Veel dames zijn er al voor gevallen en heb je er nog geen gepast zou ik er niet te lang mee wachten. Ze zijn er in verschillende kleuren en motieven. De prijs varieert per stof of toevoeging van detail. De jersey kwaliteit is er vanaf €69,95. Zoek je blauw of zwart, groen of karamel, met streep of ruit, of misschien wel een panterprint? Ze liggen nu bij Boetiek KiJan in de winkel. Janna’s hebben geen rits sluiting en knellen niet in je taille of op je buik. Voor en achter heben ze 2 zakken. Kom eens een S-Janna passen, wedden dat je er ook voor valt ❤️

70% viscose, 26% polyamide, 4% Elastan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *