Personal of toch liever samen

Personal shopping 

Voel je je niet zo op je gemakt om te passen met anderen erbij? Heb je bij het uitzoeken van je nieuwe outfit het liefst de volle aandacht van de verkoopster? Dat kan en mag allemaal bij Boetiek KiJan. Wij zijn we heel flexibel en passen ons aan, aan jouw shop gedrag. Laat ons weten wat jij graag wil. Neem gerust contact met ons op dan maken we samen een afspraak wanneer het jouw het beste uitkomt. Dit kun je doen door te bellen met 0541-297040 tijdens de openingstijden van de winkel of mail met info@boetiek-kijan.nl. Dan komt alles voor elkaar. We nemen de tijd en samen komen we vast tot de juiste leuke nieuwe outfit of garderobe. 

Of samen een vriendinnenavond bij Boetiek KiJan! 

Op een door jou gekozen avond is Boetiek KiJan geopend, enkel voor jou en je vriendinnen! Inloop is vanaf 19.30 uur met koffie of thee en iets lekkers. Bekijk daarna uitgebreid onze collectie, onder het genot van een hapje en een drankje en beleef samen een avondje quality time. Tijdens de vriendinnenavond is er voor iedereen een leuke kortingsbon en ontvangt de gastvrouw nog een presentje! 

Het enige wat jij hoeft te doen is een gezellige groep van minimaal 8 vrouwen samen te stellen, wij doen de rest! Heb je nog speciale wensen of leuke idee├źn dan horen wij deze natuurlijk graag. 

Voor meer informatie of om een vriendinnenavond te bespreken kun je mailen naar info@boetiek-kijan.nl of onderstaand contactformulier invullen. 

Liefs, 

Team Boetiek KiJan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *