- Boetiek KiJan -
 

Onze accessoires

CETTE | CONSTANSA | GIULIANO | PRETTY HOT AND TEMPTING | zaZa'z | VERSTEEGH

Cette Beenmode

Wisten jullie al dat wij ook grote maten panty's in onze winkel hebben? Van maat 42 tot maat 58. We hebben gekozen voor 50 en 60 denier in diverse kleuren. Zwart en Marine maar ook Nearly Black. Voor de feestdagen hebben we ook 20 denier panty's ingekocht, in het zwart. Toch net iets netter voor de speciale gelegenheid. En 20 denier met een mooi werkje erin.
Zo kun je compleet gekleed onze Boetiek verlaten als je een mooi jurkje hebt gekocht!


Vanille Fly creëert een wereld van op vintage geïnspireerde fantasievolle producten. 

Deze produkten, ontworpen door de dames zelf, waar beide dames voor staan en in geloven. Geselecteerd door vrouwen voor vrouwen. 

Boetiek Kijan haalt de mooie produkten speciaal voor u helemaal uit Denemarken. 

Vanilla Fly is trots op hun mooie en kwalitatieve hoogwaardige producten met een ruw randje. 
Giuliano is opgericht in 2003. Een leverancier van tassen met een ruim aanbod van lederen en kunststof tassen, zoals avondtassen en handtassen. Ze hebben een breed assortiment en leveren een goede kwaliteit tassen, die ook nog eens betaalbaar zijn.


Pretty Hot And Tempting heeft tassen, portemonnees en mode accessoires met een herkenbare uitstraling. 

Deze zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Onder andere zijn diverse leersoorten, huiden en ornamenten het handelsmerk van PH&T.

PH&T uitgesproken als 'vet' komt van het Amerikaanse woord 'Phat'. Het is een betiteling van iets leuks, gaafs en moois!zaZa'z is een trendy groothandel in modeaccessoires met een geheel eigen stijl. 

Deze stijl presenteert zich in een perfecte balans van kleuren, kleurencombinaties en materialen van hoogwaardige kwaliteit. Dit zie je iedere keer terug in de collecties van zaZa'z.

Kenmerken die de collecties van zaZa'z weergeven zijn, stijlvol, eigentijds, luxueus, chique, robuust en bovenal draagbaar voor iedereen. 

zaZa'z is de finishing touch!Al ruim 60 jaar brengt Versteegh elk seizoen weer een bijzondere collectie modeaccessoires uit. 

Met ons eigen ontwerp- en stylingteam wordt er gekeken naar kwaliteit, vernieuwing, trends en de  juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

In de collectie worden uitsluitend milieuvriendelijke grondstoffen verwerkt, conform de strenge richtlijnen en controles. 

Kortom: oog voor kwaliteit op een duurzame en eerlijke wijze.