- Boetiek KiJan -
De leukste winkel vanaf maat 42 en meer...

Onze accessoires

BEENMODE | KETTINGEN | SJAALS | TASSEN | EN EEN BEETJE MEER...

BEENMODE VAN CETTE

Wisten jullie al dat wij ook grote maten panty's in onze winkel verkopen? Onze klanten vertelden ons dat een goeie en mooie panty slecht te koop is in grote maten. Speciaal voor jullie zijn we opzoek gegaan en uiteindelijk in België terecht gekomen. Hier vonden we het merk Cette. CETTE verkoopt panty's tot maat 58. We hebben gekozen voor 50 en 60 denier in diverse kleuren. En voor de zomermaanden of net dat nette feestje is er ook 20 denier met een mooi glaasje. Zo kun je ten aller tijde compleet gekleed onze winkel verlaten.  


KETTINGEN

Veel vrouwen zien een ketting als een sieraad, nu gaan ook niet ontkennen dat het dat niet is maar het is nog zoveel meer. Door een lange ketting toe te voegen aan je outfit creëer je lengte en haal je het accent weg van je omvang en voelt het alsof je minder breed bent. Het kleur accent wat je toevoegt geeft ook vaak net dat ene beetje extra, maakt het net af. Regelmatig vullen wij onze collectie aan en gaan voor jullie opzoek naar leuke en betaalbare kettingen.

SJAALS

Heerlijk een sjaaltje. Lekker voor de warmte, geweldig om de boel iets op te fleuren maar ook om je kleding net iets meer te geven. Ook het sjaaltje geeft, net als een lange ketting, meer lengte. Zo geef je je outfit op een leuke manier iets extra's

TASSEN

Welke vrouw houdt er nu niet van een tas! We hebben er eentje nodig voor elke gelegenheid en waarom ook niet. Wie weet scoor je er eentje bij Boetiek KiJan.

EN EEN BEETJE MEER...

Het hoeft niet altijd kleding te zijn, soms wil je ook eens iets leuks in je interieur en wat dacht je dan van een leuk nieuw schilderijtje. Of ben je op zoek naar een leuk kadootje voor een lieve vriendin, wil je een kaartje sturen. Maar waarom ook geen leuk kadootje voor jezelf. Ook dat kan bij Boetiek KiJan. En uiteraard pakken we het mooi voor je in zodat het een feestje is voor jezelf of voor die ander.