- Boetiek KiJan -
De leukste winkel vanaf maat 42 en meer...

DE LEUKSTE WINKEL VANAF MAAT 42 EN MEER...

 Welkom bij Boetiek KiJan, 

Wij, Kirsti en Jannet, helpen u graag bij het zoeken naar een nieuwe outfit. Prettig en mooi voelen staat hierbij voorop. We doen ons best om een leuke, vlotte en betaalbare collectie voor u naar onze boetiek te halen. Kom gezellig een keertje langs en laat je verassen. En mochten onze openingstijden even niet zo in je planning passen, laat het ons dan weten. We maken graag een afspraak met je.

Ook de dames met een maatje meer mogen meedoen met de laatste mode-trend! 

Tot gauw. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OPRUIMING 

En we gaan door... met opruimen! We moeten ruimte maken voor het najaar, want ook al is het buiten nog hoog zomer wij wachten vol spanning op het nieuwe seizoen wat binnenkort al mee begonnen wordt met uitleveren. Dus wie nog iets leuks wil scoren moet zeker even binnen wippen om eens lekker te neuzen, snuffelen en passen. Kortingen tot wel 70%Wacht niet te lang want weg = pechJa ook wij willen lekker genieten van een paar weekjes vakantie. Dus schrijf vast in je agenda de openingstijden van Boetiek KiJan in de zomervakantie, want we zouden het heel vervelend vinden als je voor de dichte deur zou komen te staan.
Week 31, dat is dinsdag 31 juli tot 4 augustus, is de winkel open vanaf 11 uur tot 17.00 uur.
Week 32, dinsdag 7 augustus tot zaterdag 11 augustus zitten we de hele week dicht.
En week 33, dinsdag 14 augustus tot zaterdag 18 augustus zijn we open van 11 tot 17.00 uur.
Dinsdag 21 augustus zijn we weer geopend zoals jullie van ons gewent zijn, van 10 tot 18.00 uur.
Die dinsdag, de 21ste is ook de Peerkesmarkt! Ook iets om alvast in je agenda te zetten. Altijd gezellig en altijd leuke acties en koopjes bij ons.

8-7-2018


2459