- Boetiek KiJan -
De leukste winkel vanaf maat 42 en meer...

Wij stellen ons graag aan jullie voor :

Kirsti Nolten

Kirsti Nolten

Mijn hele leven heb ik al een maatje meer gehad en de illusie om ooit slank te zijn heb opgegeven.....en waarom ook eigenlijk. Als je maar lekker in je vel zit en geniet van dat wat je hebt, ben je pas gelukkig. Hierbij hoort natuurlijk wel dat je het maximale eruit moet halen, je mag er zeker elke dag weer mooi uitzien. En dat hopen wij iedereen te kunnen geven in onze Boetiek, mooie, stijlvolle en vlotte kleding. Voor alle dagen van de week, elk moment van de dag, elke keer weer.

Jannet Conti

Jannet Conti

Ik vind het steeds moeilijker om vlotte, moderne en betaalbare kleding te vinden. Laat staan als je iets boven de normale standaard maat zit. Steeds weer opzoek naar leuke vlotte en vooral goed passende kleding heeft mijn doen besluiten om dit voor anderen gemakkelijker te maken, door zelf een winkel te openen. Samen met Kirsti zijn wij opzoek gegaan naar merken waar juist wij gelukkig van worden en ons prettig in voelen. Ik vind het dan ook geweldig om jou te mogen helpen om samen een mooie set uit te zoeken.

De naam KiJan is een samen voeging van onze namen, Ki(rsti) en Jan(net) en dan met "gewoon" Boetiek ervoor, in het Nederlands. Graag zien wij je terug in onze winkel. Wij nodigen je dan ook van harte uit om eens een kijkje te komen nemen. Tot ziens bij Boetiek KiJan.

Liefs Kirsti en Jannet.

Wil je graag iets met ons delen, wij horen graag waar we je mee kunnen helpen.

Gastenboek

Carin Wolters
13-08-18 10:00:44
2 keer goed geslaagd, leuke kleding, goed geholpen door Janet. Kopje koffie erbij en top hulp bij het uitzoeken van kleding. Ik kom zeker nog terug.
Kirsti Nolten
24-03-18 11:45:45
Test